Handelsbetingelser

HUSK, Synlig skade på emballage mm skal afvises ved modtagelsen, eller modtages med forbehold og forklaring herpå.

ALTVVS.dk / KLAR INVEST ApS
CVR-nummer: 31153859

[email protected]

Fragt pris

Alle ordrer koster 99 dkk i fast fragtpris. Over 9999,- dkk gives der fri fragt.
Priserne gælder kun i danmark & ikke på Grønland, Færøerne og i udlandet.

(Track and Trace sendes til dig når vi har afsendt)

Såfremt du returnerer dele af en ordre, således at ordreværdien kommer under grænsen for fragtfri levering, krediteres det returnerede efter gældende regler.

(Vi har intet lager eller butik, sender & modtager kun pr. post/fragtmand)

Altvvs.dk er en dropshipping webshop, og det betyder at vi ikke har et lager, men bruges vores leverandørs lager og derved kan holder udgifterne nede til gavn for vores kunder.

Priser

Alle priser på alt-vvs.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, da websitet opdateres dagligt.

Betaling

Følgende kredit og debet kort kan benyttes: Dankort, Visadankort, Mastercard og Visa:

 • Der tages ikke gebyr ved betaling på alt-vvs.dk
 • Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra alt-vvs.dk
 • Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.


Andre betalingsmuligheder:

 • Alle offentlige institutioner / kommuner kan betale med EANnummer / Nem Handel – dette vælges ved checkout.
 • Alle Virksomheder i selskabsform A/S eller Aps kan købe med faktura betaling, altså B2B handel – dette vælges ved checkout.

Levering og Leveringstid

Vi sender din ordre med fragtmand eller Post Danmark, alt afhængigt af størrelsen på din ordre – Normal lev.tid 1-2 hverdage. (skaffe er der mellem 7-10 arb.lev.tid) 

 • Der leveres ikke m/fragtmand i weekenden, varer kan ikke afhentes på vores firma adresse.
 • Når der bruges fragtmand får du besked fra kundeservice om leveringsdag og tidspunkt.


Der sendes Track and Trace til din email adresse når ordren afsendes.

Altvvs.dk eller fragtfirma kan ikke holdes ansvarlig for varer, kunden selv har givet sit samtykke på “må stilles uden kvittering”.

VIGTIGT ved forskellige leveringstider: Er der forskellige leveringstider på de bestilte varer sendes de varer der kan leveres med det samme og de øvrige sendes herefter når de er på lager. Dette koster ikke ekstra for kunden.

Fortrydelsesret  

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: (porcelænsvare, kedler, spa/badekar, skabe og tunge ting over 20 kg.).  
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: kr. 1500.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

 • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, 
 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,  

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:
Send en mail, så får du oplyst retur adressen!

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Er du erhvervskunde, tages skaffevarer ikke retur. (Skaffevarer er defineret som varer med en leveringstid over 2 dage).
Lagervarer pålægges et returgebyr på 30% (indtil 14 dage efter købet). Herefter kan varen ikke returneres.

Reklamationsret – erhvervskøb

Med mindre andet er aftalt ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet evt. reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres.Ved Reklamation, skjult fragt/skade eller fejllevering

Skulle du mod forventning modtage en defekt, mangelfuld, skjult fragt/skade eller fejlleveret vare, tager vi den selvfølgelig retur og ombytter den hurtigst muligt.

Når du handler hos os Alt-vvs.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Alt-vvs.dk bedes kontaktet inden varerne sendes retur. Vi reparerer eller ombytter og sender en ny, når vi har modtaget den defekte/fejlleverede vare.

Alt-vvs.dk dækker transportomkostninger i forbindelse med fejllevering ved forsendelse via Post Danmark eller fragtmænd, mm.
Ikke synlige defekter bedes meldt hurtigst muligt til Alt-vvs.dk og gerne inden 1 dage efter modtagelse.

Man kan ikke reklamere uden:

 1. Varenr. og varetekst
 2. Beskrivelse af skaden
 3. Billeder af den beskadiget vare og hele emballage – på alle sider.
 4. Information om man har kvitteret for modtagelsen med/uden forbehold, eller givet tilladelse til at godset må stilles uden modtagerkvittering enten pr. tlf. eller på ordren.
 5. Billeder af evt. skade på varen, såfremt varer ikke var beskadigt udenpå emballage.
 6. Ved evt forkert leveret vare, skal der fremsendes 2-3 billeder af det man har modtaget.


Uden ovenstående informationer, er vi ikke i stand til at behandle sagen!
Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE at man ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.
Det er derfor vigtigt at varen er kontrolleret inden for dette tidsrum. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.
Altvvs.dk kan ikke holdes ansvarlig for vare, kunden selv har givet sit samtykke på “må stilles uden kvittering”.

Om Postdanmark/GLS leveringer:

Når du modtager din vare, er det vigtigt du gennemgår emballagen for skader før du underskriver. Du kan vælge at nægte modtagelsen eller modtage pakken med forbehold for skader da pakken ikke er leveret i hel stand, herefter skal du kontrollerer pakkens indhold og reklamere til alt-vvs.dk.

Levering med Fragtmænd, kurerfirmaer m.m.:

Når du modtager din vare, er det vigtigt du gennemgår emballagen for skader før du underskriver. Du kan vælge at nægte modtagelsen eller modtage pakken med forbehold for skader da pakken ikke er leveret i hel stand, herefter skal du kontrollerer pakkens indhold og reklamere til alt-vvs.dk.

Levering til ikke-brofaste øer

Vi leverer til din dør på en række af de største ikke-brofaste øer i Danmark. Levering til øer som ikke fremgår af nedenstående liste sker til færgelejet på fastlandet. Vi leverer til din dør på følgende ikke-brofaste øer:

3700-3799 Bornholm  –  5960, 5970 og 5985 Ærø  –  6720 Fanø  –  7884 Fur  –  8305 Samsø  –  8592 Anholt – fejø –  9940 Læsø mm.

Bor du på en ikke-brofast ø som ikke fremgår af listen, sker levering til færgelejet på fastlandet, hvorfra du selv er ansvarlig for at få fragtet varen hjem til dig. Du har ansvaret for varen fra vi har afleveret forsendelsen ved færgelejet, og alle oplysninger omkring leveringstid gælder for levering til færgelejet.

Levering af farligt gods

På shoppen forhandler vi en række varer, som betegnes som farligt gods. Disse varer dækker blandt andet over forskellige typer af lim, gas, spray, væsker, olie, mv. Vi tilbyder desværre ikke levering af farligt gods til Bornholm.Skulle der være ydre skader på emballagen er det vigtigt du enten nægter modtagelsen eller modtager med forbehold og husker at få fragtmandens underskrift på din egen kvittering.

Skulle der være skjulte skader på produktet efter du åbner ikke den ikke beskadige emballagen, er det vigtigt du tager kontakt omgående med Billeder af den beskadiget vare og hele emballage – på alle sider.

VIGTIGT: Synlig skade på emballage mm skal afvises ved modtagelsen, eller modtages med forbehold og forklaring på fragtbrevet før det underskrives.


Alle ordrer på lagervarer, bliver pålagt et fast ekspeditionsgebyr/fragtgebyr på kr. 75, uanset ordres størrelse i DK. Tilbuddet gælder ikke i Grønland, i udlandet og på Færøerne.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler modtageren ikke yderligere i leveringsomkostninger.

Når du handler med alt-vvs.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Aftaleindgåelse ved køb på Alt-vvs.dk


Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

På Alt-vvs.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Altvvs.dk ApS, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn + Adresse + Telefonnummer + E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Altvvs.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Altvvs.dk ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på altvvs.dk er Altvvs.dk ApS. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Alt-vvs.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Altvvs.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Altvvs.dk ApS via e-mail [email protected].

Om Bestilling

Bestilling/køb sker igennem alt-vvs.dk
Oplysninger om tekniske data og specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende.

Køber har selv ansvaret for udvælgelsen af ydelsen og for opnåelse af det ønskede resultat med købet. Kontroller altid producentens egen hjemmeside for at få nyeste produktdata.

Køber modtager en kopi af din ordrebekræftelse, efter bestilling.

Logstatistik / Cookies

Vi bruger en logstatistik på Alt-vvs.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Alt-vvs.dk. På Alt-vvs.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, 

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected].

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

ALTVVS.dk / KLAR INVEST ApS

send en mail, så får du oplyst retur adressen!

[email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Bestilt den: ________________________________________________

Modtaget den: ________________________________________________

Forbrugerens navn: ___________________________________________________. 

Ordre nr._______________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ______________________________________________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _______________________________________________________________________     

Dato: _________________

(Kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12-10-2020

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.
Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.alt-vvs.dk